Kontaktformulär

Jag har i några dagar haft problem med kontktformulären som ligger unde knapparna boka tid och prisfråga där det inte gott att nå dom men det problemet är nu åtgärdat så länken fungerar igen. Om det är någon som skicka förfrågan vi knapparna ber jag er gör om den eftersom det är stor risk att den inte kommit fram.

www.tommyjansson.com/kontakt/kontaktformular/

This entry was posted in Blogg, Fotograf Tommy Jansson.

14 Comments

 1. Vanja Hiltunen 6 februari, 2011 at 12:36 #

  Hej Tommy!

  Vad kul att jag vann en till tävling, verkligen. Eftersom du precis har fotograferat mig, så undrar jag om det är ok att du fotograferar min snart 13-åriga dotter istället denna gång?
  Vi hade bokat bildvisning av mina foton till torsdag kl. 17.00. Inte ett dugg förvånande är att jag måste boka om den tiden, då jag har fått förhinder den dagen. Dessutom undrar jag om vi kan slå ihop min bildvisning och fotograferingen av min dotter (om det alltså går för sig att byta) till ett och samma tillfälle? Förslagsvis nu på onsdag kl. 17?

  Hojta till när du har tid.

  Vänliga hälsningar,
  Vanja Hiltunen

 2. annelie berglund 9 februari, 2011 at 10:42 #

  Vad kul att jag vann din tävling. Kan hela familjen vara med på bilden? Det skulle vara underbart att få en förstoring på oss alla, alt bara barnen (3 st). Vi bor i Karlskoga så en helg vore att föredra, funkar det? Annars får vi lösa det ändå.

  Vänliga hälsningar,
  Annelie Berglund

 3. catharina Broberg 10 februari, 2011 at 21:38 #

  Tråkigt när man vinner en tävling o bor långt ifrån!Skickar en förfrågan men inget svar.Känner mej lite lurad!

 4. Mariana Lindeberg 14 februari, 2011 at 18:10 #

  Tackar för vinsten 🙂
  Bor i Örebro och tänkte höra om det är en möjlighet att skjuta på fotograferingen till våren iaf, april/maj kanske om det funkar? Och vill även höra om det bara får vara en person eller om min 4åriga dotter kan vara med, går inte det att vi är två ser jag kanske hellre bara henne på bild?
  Tackar på förhand!

  M.V.H.

  Mariana Lindeberg

  • Mariana Lindeberg 14 februari, 2011 at 22:26 #

   evt slutet av, typ den 25e Mars?

   • Mariana Lindeberg 20 februari, 2011 at 00:07 #

    Har nu vunnit 2 tävlingar av dig, hur lösa detta? En fotografering o 2 bilder? En av bara min dotter och en av henne och mig? Har ännu inte fått svar på mina frågor om senast jag vann, väntar med spänning på svar från dig 🙂 tackar så hemskt mycket på förhand!

 5. Jennie Carlqvist 14 februari, 2011 at 23:11 #

  Hej Tommy!

  Jättekul att jag äntligen vann en tävling! =) Jag kan mån 21 10.30-15.30, mån 28 10.30-15.30, fre 4 10.30-14.30, ons 10.30-15.30, fre 11 10.30-14.30
  Om inget av dom datumen eller tiderna funkar så kan jag nog hitta andra dagar/tider som funkar. Bara att komma med förslag.

  Tack på förhand!
  Mvh
  Jennie

 6. john malander 16 februari, 2011 at 22:40 #

  Hej Tommy!

  Rolig idé med bloggtävling och ännu roligare att jag vann 🙂 Nu kommer jag resa bort en vecka, men är tillbaka i Sthlm måndag den 28 feb. Så från och med 29 feb, vardagar, efter 16:00 borde funka för mig. Välj en tid så ser jag till att jag är ledig.

  Tack så länge!

  Mvh/ John

 7. Ewa Säther 23 februari, 2011 at 16:21 #

  Det var ju roligt att jag vann, Tack , är hobbyfotograf själv, medlem i Järna Fotoklubb. Vilken dag som skulle passa vet jag inte, det kan bli ett långtids planering, du håller väl till i Stockholm skulle jag tro?? Men vi kan väl hålla det öppet.

 8. Jessica Yngvesson 23 februari, 2011 at 19:56 #

  Hej!

  Glad i massor är jag! Bor lite söder om Stockholm dock… i Ängelholm!
  Är du ner hit på något uppdrag? Annars har familjen planer på att komma till Stockholm påskhelgen. Kanske går det att lösa då?
  Hör av dig!!

 9. Jessika 23 februari, 2011 at 22:42 #

  Hej!

  Jättekul att jag vann en av tävlingarna! 🙂

  Jag har lättast på helgerna, jobbar du då? Jag bor en bra bit söder om stan, så det skulle vara kanon om du har möjlighet på en helg, men om inte så hittar vi en tid som funkar för oss båda. 🙂

  Hör av dig!
  /Jessika

 10. asta abramsson 25 februari, 2011 at 22:19 #

  Hej! jag är en tjej på 12år hoppas att det inte är för sent föra tt delta…;) men jag har älskat att bli fotograferad sen jag var liten. jag älskar att fotografera också! du kan se min bild på facebook….jag försöker i alla fall få det perfekt med ljuset och allt 😉 även om du inte fotograferar mig kanske du kan ge mig lite tips om hur jag gör när jag fotas och fotograferar själv så jag får en bra bild 😀
  kramisar asta

 11. Karin 26 februari, 2011 at 15:41 #

  Hej Tommy,

  Om det är man ska skriva vilka tider som passar så är det någon dag nästa vecka som skulle passa till att börja med. Vi har ju sportlov här då. Passar någon dag dig? /Karin

 12. Fotograf Tommy Jansson 28 februari, 2011 at 11:23 #

  Hej allihop tyvärr har det varit problem med kontaktformuläret sen en uppdatering och där för ber jag er som inte fått någon tid för era vinster att gå in på följande länk där det ligger ett nytt formulär och fyll i det.
  http://www.tommyjansson.com/kontakt/forfragan-bokning/

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*