Fotograf, Åf Offshore Race

Nu är det klart att jag som fotograf i år igen har fått ett uppdrag att fotografera på en av båtarna med namnet Team Chill Zone som ska segla ÅF Offshore Race tidigare Gotland Runt med Skeppare Erik Drakenberg. Ska bli jätte spännande då starten för 2012 års uppsättning av Sveriges största kappsegling sker inifrån Stockholms innerstad. Mellan den 28 juni och den 4 juli i sommar kommer Stockholm förvandlas till en seglingsarena för de över 300 båtar som förväntas medverka i 2012 års uppsättning av ÅF Offshore Race. Kan leda till en hel del actionfyllda bilder eftersom det brukar vara rätt tajt och hetsikt runt startlinjen.

This entry was posted in Blogg, Fotograf Tommy Jansson and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*