Grattis

Grattis till vinsten av Porträttfotografering.

Ewa Olsson, Birgitta Räihä, Monica Sjödin ni va först i tävlingen med rätta svaret ”Scen”.

Mejla mig några önskemål om tider på bifogad länk så fort som möjligt så bokar vi något som passar.

http://www.tommyjansson.com/kontakt/forfragan-bokning/

This entry was posted in Fotograf Tommy Jansson and tagged .

One Comment

  1. Monica Sjödin 14 december, 2012 at 21:01 #

    Hej Tommy.
    Ber om ursäkt för att jag inte hört av mig igen efter första mailet. Kom lite emellan som strömavbrott 2 gånger och snöoväder 🙂
    Tänkte höra med dig om det går bra att vi tar en tid i januari för fotograferingen, tror att du är ganska bokad nu inför jul också? Samt när jag får julstressen har jag en benägenhet att få en eller två blämmor mitt i ansiktet :-S Så just nu känner jag mig inte så fräsch. Då skulle jag också hinna hitta något nytt snyggt att ha på bilderna. Men också sminkar jag mig själv? har inte gjort porträttfoto så här förut så behöver veta vad som förväntas av mig? Trevlig helg 😀

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*