Profilbild i marknadsföringen

Peter Watz håller föreläsningar om hur du kan förbättra din marknadsföring så att du kan få fler kunder, men framförallt ”rätt” kunder. Peter pratar också om webbstrategier och strategier för sociala medier för tjänsteföretagare.

En sak som Peter bland annat lär ut är att man måste ha professionellt tagna bilder på sig i sin marknadsföring för att lättare kunna bygga upp en trovärdighet. Peter är en av mina kunder som har anlitat mig ett par gånger.

Är du intresserad så äger föreläsningen rum den 7:e mars och är helt gratis för tjänsteföretagare. För mer information och anmälan, klicka här.

Profilbild

Profilbild

This entry was posted in Blogg, Företagsporträtt, Fotograf, Fotograf Tommy Jansson, Porträttfotografering, Stockholm and tagged , , , , , , , , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*