Bröllopsfotografering

Nu är det maj och bröllopssägongen har dragit igång på riktigt. Ska du eller någon du känner gifta sig i år? Med en bröllopsfotograf på plats kommer ni få professionella fotografier anpassade efter eran stil och intressen, just för att göra fotografierna så personliga som möjligt. Visst vill man unika bröllopsbilder som sticker ut ur mängden? 

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skicka förfrågan

 

 

This entry was posted in Blogg, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotografering, Fotograf, Fotograf Tommy Jansson, Sommar, Stockholm.

2 Comments

  1. Anonym 3 maj, 2013 at 16:27 #
  2. Monika 3 maj, 2013 at 19:44 #

    Tommy personligen tycker jag att bilden är as ballt den är unik samt häftig kontrast. Jag tycker att man kan har faktiskt både sockersöta bilder från bröllopet med också lite udda och nytänkande bilder. Jag har sett flera bilder från detta bröllopet och jag gillar starkt bilden då brudgummen sitter i en cabb och bruden putter på bilen så himla häftigt. detta gör att bilderna blir mer intressanta att titta på och roligt minne för livet. Du är grym Tommy.
    Med vänlig hälsning
    Monika

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*