Bröllopsfotografering.

Vi börjar alltid med ett planeringsmöte, en till två veckor innan bröllopet. Då går vi igenom hur fotograferingen ska gå till och vilka som ska vara med (t.ex. barn, tärna/marskalk osv). Vi planerar även tidsåtgången – om barn ska vara med kan det ta lite extra tid.

Om ni vill ha miljöbilder på plats, vid till exempel kyrkan, behöver vi tänka igenom var bilderna ska tas för att vi ska få bästa möjliga förutsättningar. Jag har erfarenhet från de flesta kyrkorna i norra Stockholm och kommer gärna med förslag på bra platser för fotografering i anslutning till dessa.

Några dagar efter fotograferingen lägger jag upp bilderna bakom en lösenordsskyddad länk på min hemsida. Där kan både ni själva, men även släkt och vänner, titta på bilderna. Nästa steg är en bildvisning i ateljén i Vasastan i Stockholm. Under cirka en timme går vi igenom bilderna och därefter går det bra att beställa förstoringar, tackkort och album enligt prislistan.

Jag arbetar helt digitalt, vilket ger er möjlighet att i efterhand bestämma om bilderna ska vara i färg eller svart/vitt. Vi tar så många bilder som behövs för att ni ska få precis de bilder ni vill ha. Normalt blir det omkring 50-200 bilder. Jag är noga med att betona att jag endast levererar bildbehandlade och helt färdiga bilder till mina kunder. Detta för att vara säker på att de bilder som används alltid håller högsta kvalitet.

I grundpriset för bröllopsfotograferingen ingår:

  • Ett planeringsmöte inför fotograferingen.
  • Fotografering 1-2 timmar.
  • Bildvisning i ateljén i Vasastan.

Album, förstoringar, tackkort och svart/vita bilder beställs sedan från prislistan.

Grundpris för bröllopsfotografering: 5000:-