En kommentar till “Fotograf, bröllop ute i naturen.”

  1. Hualigen vad skraj jag skulle ha bviilt. Men du har helt re4tt, vargangrepp e4r bra mycket mindre vanligt e4n andra olyckor ne4r det ge4ller ve5ra ke4ra hundar. Jag e4r faktiskt inte orolig ne4r vi e4r ute i skogarna, vi ff6r re4tt mycket liv och hunden e4r kopplad som regel. Mer re4dd att mf6ta ett vildsvin.Men, som jag skrev. Ingen aning hur jag skulle reagera om det skedde!Hmmm . det de4r med vargen och dina getter le4t ju inte se5 kul Vissa kanske inte borde e4gna sig e5t jakt, bland je4gare som bland alla andra finns det folk till allt. Tro nu ff6r den skull inte jag har ne5got emot je4gare, de flesta e4r hyfsat folk men som sagt, det finns folk till allt i alla le4ger .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *