Julsemestern börjar ta slut.

Längsta julsemestern någonsin börjar lida mot sitt slut, ryggsäcken packad å klar för hemfärd till Sverige efter närmare 2,5 vecka i Thailand.
Har varit många intryck och människomöten och reflektioner på landet då vi sett och bott på flera olika platser från enkel lägenhet hos en gammal vän bakom ett plåtskjuls område och litet hus på stranden till sjysta hotell å ätit mat som var lite svårdefinierbar i plank kojor utmed vägen där mopeder å bilar nästan hamnar i maten. Det va en otrolig stämning mitt i demonstrations området i centrala Bankok idag. Ser fram mot att komma hem å jobba å till det “vanliga” men vill absolut återvända å se mer av landet.
Blir en viss ny dimension av livet och vem som har det bra å inte, när man tittar en bit utanför dom stora turistområdena.

Ett land fyllt av mycket stora kontraster.

Väl mött där hemma i trygga å rena ankdammen.

47 thoughts on “Julsemestern börjar ta slut.”

Leave a Reply