Syriska flyktingbarnen.

I september förra året hjälpte jag Ulf Tebelius att dela ut leksaker åt flyktingbarn i Jordanien. Ulf är idag pensionär och bor i Göteborg, han var tidigare anställd av Unesco med stationering i Egypten.

På plats i Jodanien insåg vi hur enormt stort behovet av varma kläder till dom Syriska flyktingbarnen därnere var. När jag kom hem pratade jag med min vän seglaren Erik Drakenberg  och vi, tillsammans med Ulf Tebelius, bestämde oss för att göra en insamling med målet att samla ihop 30 flyttkartonger med kläder.

På kort tid fick vi ihop hela 62 flyttkartonger (totalt 800 kg) barnkläder och en del leksaker som nu har flugits ner till Amman för vidare transport ut i dom Syriska flyktinglägren. Erik och jag är med i Arndt`s företagsnätverk där vi presenterade idén och många medlemmar var otroligt godhjärtade och skänkte pengar som täckte transporterna ner till Jordanien.

Vi vill tacka alla som har bidragit och kan försäkra er om att hjälpinsatsen gör stor nytta dit den kommer.

På väg.
På väg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *