Hur vill du bli ihågkommen?

Är bröllopsfotot det senaste vettiga fotot av dig? Den som har uppnått 60+ fastnar tydligen inte på bild längre – eller? På sin höjd finns man med på någon mindre smickrande bild från midsommar när man dansar ”Små grodorna” med barnbarnen. Men var finns de där fina bilderna, de som du vill ha framme, som visar vem du verkligen är?

På 90-talet, när jag hade fotobutik, minns jag hur folk kom in med suddiga bilder av närstående anhöriga som hade gått bort. De ville göra en förstoring, som minne, men resultatet blev förstås inget vidare.

Bilder som står sig över generationer är ovärderliga tidsdokument och ett åldrande ansikte har så mycket att berätta. Varje rynka och ålderstecken visar att du har levt.
Det – om något – är värt att fånga på bild!

 portratt blogginlagg 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *