Hade du vågat ställa dig upp och prata inför 150 pers när du var 10 år?

_7528659

Tveksamt, eller hur? Det var vad Victor Lundström gjorde när han blev inbjuden av affärsnätverkaren Micke Arndt till chefsträff på Operakällaren. Victor går på Bromstensskolan i Stockholm och säljer majblommor som bäst. Pengarna från försäljningen av majblommor hjälper barn i ekonomiskt utsatta situationer, se majblomman.se. Nu fick Victor en säljchans som heter duga ­– och han tog den.

Mamma My Lundström som satt och lyssnade avslöjade att Victor var så nervös att han ville kräkas innan han skulle upp på scen. Såhär skriver hon på sin egen Facebooksida:
”Jag är så galet stolt över Victor som gjorde det som toppar listan över människors största rädslor – nämligen att ställa sig på en scen och prata inför 150 pers. Glädjen över att hjälpa sin klass och ‪#‎Majblomman har verkligen fått honom att växa och tro på sig själv! Stort tack till Mikael Arndt som lät honom komma upp på scen.”

Micke Arndt som är en rutinerad talare och ett säljproffs gav Victor högsta betyg:
”Det som var mest imponerande var att han var så nervös men gjorde det ändå. Han såg till att lösa uppgiften vilket är mer än vad de flesta vuxna gör. Grymt jobbat!!!”

_7528693

_7518679

Leave a Reply