Bröllop

En professionell bröllopsfotograf ger dig de bästa bilderna från en av de viktigaste dagarna i ditt liv!!
Du kan lita på att dina bröllopsbilder blir något alldeles extra när du vänder dig till Fotograf Tommy Jansson i Stockholm. Jag har 30 års erfarenhet av bröllopsfotografi i bagaget och jag vet hur viktig varje detalj är för att den stora dagen ska bli perfekt. Därför planerar jag alla steg i fotograferingen tillsammans med er – från förberedelser till genomförande och uppföljning. Jag hjälper er också att välja ut och ta fram bilder till bröllopsalbum, förstoringar på väggen och tackkort till släkt och vänner.

Ni som ska gifta er gör klokt i att anlita en erfaren bröllopsfotograf som Fotograf Tommy Jansson. Bilderna får ett djup och en känsla som bara någon som har fotograferat riktigt länge kan locka fram. Det handlar om en fingertoppskänsla för stämningar, nyanser, vinklar och perspektiv. Rätt fotoutrustning är förstås en förutsättning för ett gott resultat, men också sättet att hantera oförutsedda väder- och ljusförhållanden. Dessutom delar jag gärna med mig av värdefulla tips och råd som har med bröllopet i stort att göra. Det har ju blivit en hel del bröllop genom åren för min del …

För mig är det väldigt viktigt att fånga det personliga hos dem jag fotograferar. Därför uppmanar jag alltid brudparet att berätta om sig själva. Kanske kan vi använda ett kärt fritidsintresse som tema för bilderna eller en plats som betyder mycket för just er? Jag fotograferar bröllop i Stockholm med omnejd och har erfarenhet från de flesta kyrkorna i norra Stockholm och kommer gärna med förslag på bra platser för fotografering i anslutning till dessa.

Tänk på att bröllopsdagen är en av de viktigaste och finaste dagarna i livet. Med bröllopsfoton som ni är nöjda med kommer det att kännas bra att titta på bilderna och minnas tillbaka.

Skicka förfrågan