Flygfoto

Att ta riktigt bra flygfoton är en utmaning, men jag gillar utmaningar! Det handlar om att välja rätt utrustning och hitta de bästa vinklarna och perspektiven i skiftande väder- och ljusförhållanden. Med rätt tekniskt kunnande och lång erfarenhet tar jag flygfoton av mycket hög kvalitet.
Flygfoton ger en fin överblick, in i minsta detalj, över till exempel ett nybyggt område. Ett bra flygfoto utgör ett starkt säljverktyg för till exempel byggnadsentreprenörer, stadsplanerare, arkitekter och mäklare som vill ge sina kunder det lilla extra.

Vem som helst får flygfotografera, men få har självgranskningsrätt, utfärdad av Försvaret. Självgranskningsrätten ger mig och mina kunder rätten att publicera flygbilderna direkt. Vi behöver alltså inte vänta på att Försvaret ska granska bilderna, vilket sparar mycket tid.

Flygfotograferingen sker från helikopter. Jag och min samarbetspartner, som äger och flyger helikoptern, tar uppdrag över hela Sverige. Som tilläggstjänst kan jag hjälpa till att ta fram förstoringar av flygfoton. Någon vill kanske ha flygfotot tryckt på plåt, en annan på textil och en tredje vill ha en hela kontorsfastigheten tryckt på en fondvägg i receptionen. Kontakta mig för mer information.

Skicka förfrågan