Företag

Välj en företagsfotograf som täcker företagets alla bildbehov!
Utöver traditionell porträttfotografering ägnar jag mig åt företagsporträtt och företagsfotografering. En professionell företagsfotograf gör stor nytta när det handlar om att spegla företagets varumärke. Fotograf Tommy Jansson levererar allt från styrelseporträtt, foto på ledningsgrupp, fotografering av årsredovisning samt gruppfotografering eller personalfotografering.

Det är minst lika viktigt att få fram personlighet och känsla i företagsbilderna som i de privata bilderna. Även ett stort bolag ägs och drivs av människor och allt handlar om att skapa förtroende och kontakt människor emellan. Därför fungerar intressanta företagsfotografier många gånger som effektiva dörröppnare.

Min mångåriga erfarenhet tillsammans med en väl utvecklad känsla för detaljer gör att jag kan leverera just de bilder som bäst illustrerar ditt företag. Tveka inte att höra av dig. Kanske vill du förverkliga en speciell bildidé för ditt företag. Jag står redo! Ta gärna en titt under det närbesläktade området Profilfotografering för att få en uppfattning om prisläget.

Hör av dig för att få offert på större företagsfotograferingar:

Skicka förfrågan